kenneltouchmoore

Dåligt med utställning

Ja,Det har varit VÄLDIGT dåligt med utställningar i år,det har faktiskt inte blivit en enda en hitills,,,och kommer förmodligen inte heller bli någon förens tidigast i sommar,,kanske "startar upp"i Gränna vi får se...Har i alla fall bestämt att iår SKA jag åka till club show,vilka hundar som ska med ?ja,det får tiden utvisa :)

Vi har ju sååå mycket annat just nu är ju mitt uppe i Lucas utbildning,så där går det åt MYCKET tid,det bli mycket åka till olika platser för träning,träning och träning,,som igår till exempel,då var det Nässjö tågstation som fick ett besök och oj,vad intressant det var med tågen,men han hittade sina grejer Duktig pojk! Ja,det är lite svårt just nu att planera,,men snart är väl utbildningsplanen och "praktikarbetstider" klara för Lucas och därmed lättare att planera annat och sedan är han förhoppningsvis klar som specialsökhund om ca.9mån.O ja,en lång utbildning är det,,men jag tycker så här:att ska det göras så ska det vara ordentligt,,fast det kostar både tid och mycket pengar,,,men VA KUL det är! särskillt som man har en så duktig hund som bara brinner för detta!!

Och så har man ju de andra hundarna som ska ha sitt,,har ju helt plötsligt fått för mig att starta lydnad med exet nu i vår också,,ja en kul grej.Kajsa har ju kommit hem igen oxå och där gäller bantning på HÖG nivå och jag tycker nog hon har gått ner på de två veckor hon varit hemma,men än är mycket kvar.

Och så Pila då ?ja,vad ska man säga om henne?INGET löp här inte,,ja jättekonstigt är det,tycker ena dagen att jo men visst,nu löper hon för att nästa inte kunna se en tillstymelse till löp,ja vad är detta? Hanhundarna har ialla fall fått för sig ATT hon löper/ska löpa,men jag är nog lite skeptisk jag,,ingen ordning med något,,kan kanske vara väderet ? var ju så fint,soligt och skönt sedan blir det kallt och nu har det återigen kommit en hoper med snö:) Ja det är väl bara att vänta och se om det behagar damen att få ett ordentligt löp,hade ju varit lite kul med småttingar igen:)

Här var en kort blogg,ska försöka att ta tag i hemsidan och uppdatera den också,tänkte jag skulle få in en sida om lucas träning med lite bilder mm.Men det tar ju sån tid.

Bjuder på en bild när Pila hittade sin boll under vinbärsbusken och TJO VA GLA' hon blev:)

                                   

 

 

                        HA DET GOTT ALLA VÄNNER

14 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.