kenneltouchmoore

fy på mig

##blog-medium##

JAA nu har jag varit riktigt dålig på att skriva i bloggen...är ju lite berg och dal bana här för tillfället och ibland känns det faktiskt som jag ska "lägga ner"ett tag...och i nästa sekund så tänker jag,,MEN va' ska jag göra då då??bli ännu sjukare kanske?? Så jag har bestämt mig för att här läggs inte något ner,,bara att bita i äpplet och försöka få bort den j-la cancern,,ja det såg ju så bra ut,,men vid sista återbesöket så tro på fan!! rent ut sagt så har det dykt upp en ny tumör,,så nu blir det skitmedicin och yttligare en OP,denna gång lite större MEN det bryr jag mig inte om BARA DET FÖRSVINNER!!

Nog med tråkigheter,, Lucas träning går framåt och han är jätteduktig,så till våren ska vi ut (beroende på min hälsa)på vårat första jobbuppdrag,ska bli jättespännande och roligt!

det är ju lite märkligt,,eller kanske inte.Han blev ju så otroligt skrämd förra året av en domare,,och jag har ju tränat,tränat och åter tränat,åkt på små utställningar och ibland har det gått riktigt bra,grejen är att när vi jobbtränar så bryr han sig inte eller skyggar för någon oavsett "otäcka" kläder,saker som skrammlar o.s.v.. och då tänker jag,  - hur skraj i en utställningring är han igentligen??jag börjar faktiskt tro att han bara gjort det till "en grej"att så ska det vara ???vad tror ni ?kan det vara så?

Ja nu har jag iallafall anmält honom till mjölby,så får vi se och då får nog jag bestämma mig för att det gått över,för säkert känner han ju att jag undrar över hur det ska gå:)Det är ju synd på "grabben"då jag tycker att han är ganska fin faktiskt,,fast det finns (3) saker jag inte är riktigt nöjd med,men han är ju fortfarande så ung..

          Nedan kommer en bild tagen för ca:1 vecka sedan och han har ju hunnit bli 14 mån:

                       

                                      Touchmoore Ready or Not (Lucas)

 

Lite roligt hände ju faktiskt förra året också,,Pila (T.Born to Dream)lyckades (utan någon nämnvärd päls)bli  svenskt utställnings Champion i tvååker,ja samma ställe som Exet blev champion 2010,så nu får vi väl vänta till nästa år och se om Lucas också kan få sitt championat där (om han rättar till sig),,eller förresten det måste ju vara Jokers tur iår och han har ju redan cert,ja förståss så måste det ju bli, eller?ja,man måste ju tro på saker:)Har ju två gamla damer också som jag ju tänkte skulle få följa med ut lite i år  Emily (G emily Bronte')som ju fyller veteran i mars,hon skulle nog tycka att det vore kul att få följa med.Och så kajsa som bara blivit finare efter sina valpkullar,vi får se, framtiden får utvisa detta,,prio ett är i allafall att få bort Lucas ev.olater i ringen,,annars får han väl bli en ren arbetshund :)

Och så går vi ju och väntar på att Pila ska börja löpa,trodde till en början att det skulle bli tidigare,men nu börjar det istället dra ut,,kanske att det blivit kallare,,

Har ju faktiskt än så länge denna vinter varit förskonade mot den riktiga kylan,ett par dagar hande vi väl -17 grader men sedan har det legat runt -4- -6 och det är ju inte kallt,men det kan bli lite rått.

Och snön kom ju också,kan inte förstå vad hundarna ÄLSKAR snö,de blir ju liksom lite galna utav det,, allra helst Lucas,han går knappast att få med sig in.Sedan försvann den ett tag och har nu för att par dagar sedan återvänt,ja det blir ju lite ljusare och så blir ju inte hundarna så skitiga,så det är ju positivt :)

   Några fler bilder:

                          

                                           Lucas i FEEEEMHUNDRA!

                          

                                                              Pila & Exet

                           sno-2-038.jpg

                                  Hmmm,ja Lucas igen,,ser lite snett u

Nej nu dags för en sväng åt skogen med dogsen.Sedan kanske men ska försöka att planera lite utställningar.

Ha det gott folk/Maria

17 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.